Община Родопи“ отправя поздрав към лекарите, които работят  на територията

...
Община Родопи“ отправя поздрав към лекарите, които работят  на територията
Коментари Харесай

Община „Родопи“: Поклон пред хората, избрали тази велика професия – лекар

Община „ Родопи “ насочва привет към лекарите, които работят  на територията на обитаемоте места от общината.  Повод за обръщението е Денят на българския доктор и техния настойник Св. Иван Рилски.

„ Вие сте хората, на които всекидневно доверяваме здравето си и здравето на нашите близки!  Никой през днешния ден не може да се показа какъв би бил животът, в случай че не сте вие,  ангелите в бели престилки, които въпреки изправени пред провокациите на времето, не губите своята личностна мотивация, воля  и отговорност за запазване на човешкия живот.

С голямо почитание насочваме привет по случай Деня на българския доктор и Деня на настойника на медиците и на целия български народ Свети Иван Рилски. Защото да помагаш на нуждаещия се, да си съпричастен към страданието му, да побеждаваш болката, да даряваш и спасяваш е задача.

От името на всички поданици на община „ Родопи “  пожелаваме здраве, убеденост и храброст в ежедневната Ви работа, мъдрост в решенията, предвидливост, акуратност и обективност в мнението Ви като лекари!

Бъдeте все по този начин положителни експерти и положителни хора и да се множат триумфите ви. Нека Свети Иван Рилски ви закриля и ви направлява! “, приключва обръщението.
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР